четвъртък, 30 май 2019 г.

МОМЧЕТО СИ ОТИВА

МОМЧЕТО СИ ОТИВА

  След топъл задушевен разговор на четири очи между председателя на ПП ГЕРБ и члена на ПолитбЕрото Цв. Цветанов другарят Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове. Оставката е депозирана и приета от председателя и вожда на Партията-ръководителка др. Бойко Борисов, който благодари на другаря Цветанов за отлично свършената работа през годините.

  Не седемте му апартамента и дявол ги знае колко къщя и къщурки за гости... Него частният асансИЙОр му изяде главата! Жалко за хубавия човек! Щото не всекиму е писано да има частен асансИЙОр. Частен самолет, частен платноход, частна летяща чЕния като др. Меди Доган, частен ТЕЦ, частен бомбардировач може, обаче частен асансИЙОр е прекалено голям залък, за да го преглътне нашенецът и да отмине с песен на уста и спокойно таз гавра. Някой си нашенец вече тревожно писал: А пък Цветанов си направил апартамента с два асансьора – един за слизане и един за качване. От комисионните за самолетите Ф16 ги направи! Вече е свободна птичка и по цял ден ще се вози!

  Пуста завист! Що Цвъки да си джитка нагоре-надоле с частния асансИЙОр, а аз да не мога, нали?! Така разсъждаваме ний, щото сме уж европейци, ама не съвсем.

Пловдив – столица на културата, Европа 2019

Plovdiv, edited by 30 maj 2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1554.)

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1554.)      Относно пасажа-цитат: "Чиновниците, рожби на политиката, живеещи или умиращи чрез нея, се с...