събота, 14 октомври 2017 г.

Документи – Г-н КОСТОВ & Co

 Г-н КОСТОВ & Co

    Глутница мекерета, мнозина от тях – галеници на Тодор-Живковата власт, парвенюта до мозъка на костите, жадни за власт и богатство, превъзбудени от многолюдните еуфорични всенародни митинги срещу БКП/БСП в дните и месеците след Десети ноември 1989 г., самонарекли се "демократи на Синята идея", го титулуваха Командира, новия наш Стефан Стамболов, строител на модерна България. Под влияние на Костов и личности, като Андрей Луканов, започна див грабеж на съграденото от две поколения обикновени българи и превръщане на всенародната собственост в лична собственост, пропъдени по чужбина чрез икономическа принуда бяха над 2 млн. български граждани в най-активната им възраст.

    Държавата ни новите властници превърнаха в разграден двор, младите поколения, родени малко преди и след 1989 г., обрекоха на духовен терор (чалга, сексуална деградация, организирани бяха и закриляни от високите етажи на властта отряди от мутри, т.нар. честни бизнесмени, университетски професори пренаписаха учебниците по Родна История, България от държава стана разграден двор за англо-саксонския модел на инвазия, т.е. територия – колониален придатък на заможните Западноевропейски държави и на САЩ, съдебната ни система, индустрията, селското стопанство, полицията, както и армията бяха обезкървени, образователната система и здравеопазването – съсипани. Всичко, което имаше стойност в някогашната наша България, беше разпродадено или превърнато в приход към личните банкови сметки на кръг от тарикати, обслужван от хора на ерзац-изкуството и ерзац-културата.

    Сочат Ахмед Доган и етническата му партия за виновник, но етническата непоносимост бе вдъхновена далече преди 1989 г. от планирано в Държавния департамент на световната супер-сила унищожение на Българската нация. Антикомунизмът, ако не сте забелязали, не засегна точно номенклатурата от управлението на Т. Живков и на Държавна сигурност, и то под благосклонния взор на Западноевропейската и Щатската политическа администрация.

Пловдив – европейска културна столица 2019

Plovdiv, 13 oct. 2014 – edited 13 oct. 2017

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1558.)

  ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1558.)     Не се плаши от локвата, душа и свят й е да те окаля! Смачканото празно тенеке вдига глъч до неб...