четвъртък, 6 юни 2019 г.

ПАЗИ СЕ ОТ ЧЕСТНИ ТАРИКАТИ!

Четиво за ентусиазирания наивник  
ПАЗИ СЕ ОТ 
ЧЕСТНИ ТАРИКАТИ!

  Никога не съм гледал като на чиста монета на СДС, ДСБ и пр. кресливи дружинки, които се самообявиха за първи демократи, праведни антикомунисти и защитници на митичните "европейски духовни ценности". Не съм гласувал за тях. Истината е, че – при всичките им кусури, част от някогашните членове на БКП поне не влязоха в ролята на честна проститутка, а продължават да си следват идеята. Пази, Боже, от измамници с големи честни очи! Ровнеш ли в биографията им, повечето от този род праведници се оказват синове, дъщери и внуци на бившата партийна номенклатура, възпитани в школите по философия и психология на КГБ за манипулация и шантаж.

  Първата неотложна работа на лъже-демокрацията бе да смачка най-многолюдната до Деветосептемврийския преврат партия на земеделските стопани, като просто я разпарцалосаха на 16 (шестнадесет) БеЗеНеСета и така, с помощта на Сиси Боата и госсин Савов, я изличиха от политическата сцена. По същия начин ни разпиляват като нация вече тридесет години възход по стълбата нагоре, която води все по-надолу чрез огромни дългове към могъщите западни банки, които и правнуците ни, ако още съществува България, не биха изплатили.

Пловдив – столица на културата, Европа 2019
Plovdiv, edited by 6 uni 2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1557.)

    ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1557.)     Не се плаши от локвата – душа и свят й е да те окаля! Намачканото празно тенеке вдига глъч до...