неделя, 3 септември 2017 г.

Документи – ЧУДЕСНО! ИМАМЕ СИ ПАМЕТНИК НА ЛЕТЦИТЕ, БОМБАРДИРАЛИ БЕЗЗАЩИТНА СОФИЯ…

ЧУДЕСНО! ИМАМЕ СИ ПАМЕТНИК
НА ЛЕТЦИТЕ, БОМБАРДИРАЛИ
БЕЗЗАЩИТНА СОФИЯ…*

    Тъпи самонадеяни янки! Съсипаха света с тяхната грандомания. Където стъпиха, сеят смърт и хаос поради алчността на прослойката свръхбогаташи и духовни изроди. Най-странното е, че светът все още храни илюзии относно престъпната същност на тяхната външна политика като нация, въобразила си, че има право да преподрежда живота на другите според собствената си изгода и самочувствие.

    За период от само четвърт век успяха да разрушат моята Българска държавa, като ползват отряд отродници и мекерета на всяка чужда власт. Питам се кога ще си платят за сторените гадости.

    Не виждам по-противно от благоденстващ духовен изрод – Съединените американски щати от символ на демокрацията за милиони унижени и бедстващи непосредствено след Втората световна война през живота на моето поколение българи (родени 1945-54) придобиват завършения образ на нашенска мутра.

    P.S.: Препоръчително е да се припомня от време на време, за да не забравим с какъв манталитет са надменните Управители на света днес.

Пловдив – eвропейска културна столица 2019

Plovdiv, 28 avg. 2014 – edited 3 sep. 2017

___
*  Вж. http://vevesti.bg/121084/vizhte-200-unikalni-snimki-ot-bombardirana-sofia/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1547.)

    ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1547.)   28 апр.1997 СЛЕД КОНЦЕРТА   Мина й представлението на Re. Излъчваха го по националната ни телев...