петък, 24 ноември 2017 г.

Опити – В РУСИЯ КОМУНИСТИ ЙОК, ТУК СА ЯДРО НА ВСЯКА ПАРТИЯ

В РУСИЯ КОМУНИСТИ ЙОК, ТУК СА ЯДРО НА ВСЯКА ПАРТИЯ

    В днешна Русия де факто комунистическа партия не съществува, закриха я официално; в България обаче, макар преименувана, партия, която си брои конгресите от зараждането на БКП, е де юре основната ни опозиционна формация на сегашните управляващи от ГЕРБ. 

    И ако реша, че под зоркото око на Отвъдокеанските политически служби това е случаен пропуск, може и да е истина, но нима във всяка почти без изключение днешна политическа формация в Българския парламент ядрото не са бивши членове на БКП или техни близки, а общественото мнение у нас формират основно някогашни офицери, редови служители и информатори на бившата Държавна сигурност, самообявили се за първи демократи и защитници на т.нар. европейски духовни ценности? Бившите ченгета са на всяка крачка в медиите на днешна демократична България, влизат-излизат от екрана на телевизията, от радиопредавания, водят рубрики, обясняват, организират кресливи агитки за срутване на някой виновен според тях за дереджето ни паметник, изобщо водят активен размножителен живот. 

    Комунист до комунист, мила моя майно льо, и до един маскирани в пъстри демократически одежди! Е, в такъв случай за кого да гласувам, предвид ярката некадърност на хората от ГЕРБ?

    А може би Биг Брадър Отвъд голямата вода не ги знае тези неща. Вече не ме изненадва и как щерката на медийния бос Георги Боков в Тодор-Живкова соц.-България се изкатери почти върху самия връх на Световната дипломация. Това какво говори, драги сънародници? Питам, и отговор хич не ми е нужен.

    И тъй, на Европейския съюз и Щатите ли да вярвам, или на Русия? А дали няма и трета възможност!

Пловдив – европейска културна столица 2019

Plovdiv, 24 noe. 2017 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1558.)

  ДНЕВНИКЪТ НА ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН (1558.)     Не се плаши от локвата, душа и свят й е да те окаля! Смачканото празно тенеке вдига глъч до неб...